نیمه اول و باختی؟ مهم نیست! نیمه دوم رو باهم میسازیم.

تماس : 02144408865

شک نکنید ارتباط همه چیز است

  نجات تو و فرزندت …

تلفن ثابت: 02144408865 تلفن همراه: 09361088900

شک نکنید ارتباط همه چیز است

عادت های نادرست بعد 40 سالگی

عادت های نادرست بعد 40 سالگی

It doesn't matter if you lost the first half, we will win the second half together 1

برخی عادت‌هایی که طی چهار دهه اول زندگی به غلط انجام می‌شوند، باید پس از ورود به دهه چهارم زندگی ترک شوند. در ادامه برخی از این عادت‌های غلط ذکر شده‌اند که اصلاح آنان لازمه حفظ سلامتی در دوره میانسالی و سالمندی است.
در بخش اول به برخی از این عادت‌های غلط از جمله انکار نشانه‌های ورود به دهه چهارم زندگی، وقت‌گذرانی با افراد منفی نگر، مقایسه خود با دیگران، خانه و اتاق خواب نامرتب، بردن تجهیزات الکترونیکی به اتاق خواب، خواب شبانه ناکافی، وابستگی به قرص خواب، روزمرگی،‌ روابط عاطفی سرد با همسر و بی‌توجهی به سلامتی اشاره شد

( خیلی خیلی بیشتر باید مراقب جون جونی مون باشیم)

سیورین سانیا مدیر تیم تحقیق از دانشگاه لندن درا ین زمینه می گوید: «مطالعات ما نشان داده سلامت رفتار و تغذیه افراد در بین سن 40 تا 60 می تواند تاثیر زیادی در سلامت آنها در دهه های آخر زندگی داشته باشد. تا انتهای مقاله با سایت دکتر معماری همراه باشید.

 1.حفظ  و کیفیت روابط شخصی:

واقعاٌ شک نکنید ارتباط همه چیز است  …

 

بعد از 40 سالگی بهتر است که افراد روابط شخصی خود را در الویت قرار دهند که این کار نه تنها سبب بهبود روابط خانوادگی می ‎شود بلکه باعث حفظ سلامتی فرد نیز خواهد شد. تنهایی سلامتی افراد را تضعیف می ‎کند.

 

2. اتاق خواب نا منظم و به هم ریخته:

بهم ریختگی اتاق خواب با لباس های رو هم تلمبار شده و وسیله های مختلف سبب آشفتگی ذهنی و به هم ریختن چرخه خواب می ‎شود و پس بهتر است برای داشتن ذهنی آرام و سالم و خوابی راحت اتاق خواب خود را تمیز و مرتب نگه داریم.

3. نگاه کردن به صفحه گوشی قبل از خواب:

نگاه کردن به صفحه نمایش گوشی و لپ تاپ قبل از خواب به دلیل نور ناشی از صفحه نمایش باعث تولید ملاتونین در بدن می‎ شود و برای بدن و خواب فرد بسیار مضر است. ( کتاب و اینگونه استرس تو را می کشد… را بخوانید)

4. خواب کم از عادت های بعد از 40 سالگی:

در طول خواب مغز شما سیگنالی را به بدن میفرستند و باعث کاهش تولید بعضی هورمون ها و ترکیبات مهم در بدن می ‎شود که خطر ابتلا به بیماری های مختلف را کاهش می ‎دهد و به حفظ سلامتی ، حافظه ، مدیریت گرسنگی و حفظ سیستم ایمنی بدن کمک خواهد کرد و خواب همچنین به قوی شدن عضلات و ترمیم آن ها نیز کمک می‎ کند.

5. صرف نظر کردن از یادگیری چیز های جدید:

Giving up on learning new things

یاد گرفتن چیز های جدید و تجربه فعالیت های جدید ، از ابتلا به آلزایمر و زوال عقل جلوگیری می ‎کند و حافظه را فعال نگه می ‎دارد.( کلاس های آموزشی ، رقص و…)

آره خودت باش ، مگه خودت چته؟!5

6. توجه نکردن به سلامتی بعد از 40 سالگی:

برای حفظ سلامتی خود و داشتن یک زندگی طولانی مدت باید چکاپ های منظم ، رژیم غذایی مناسب و ورزش را جدی بگیرید .

دکتر معماری:

(هیشکی به اندازه خودت ، نمی تونه به خودت حال بده! )

پس منتظر هیشکی نشینید.

 

7. دلسرد شدن بخاطر علائم پیری بعد از 40 سالگی:

طبق مطالعات صورت گرفته کسانی که با دید مثبت به افزایش سن خود می ‎نگرند 50% کمتر از افرادی که پیر شدن را منفی می‎دانند به زوال عقل مبتلا می ‎شوند.

8.غذا خوردن بیش از حد بعد از 40 سالگی:

خوردن غذا های چرب و پر نمک برای سلامتی بسیار مضراست و همچنین مقدار غذای مصرفی باید سبک باشد تا هضم راحت تر انجام شود و سلامتی فرد به خطر نیافتد.

9. نخوردن صبحانه از عادات بعد از 40 سالگی:

نخوردن صبحانه باعث ایجاد نوسانات قند خون می ‎شود و بر انرژی شما تاثیر منفی خواهد گذاشت . علاوه بر این ، نخوردن صبحانه باعث پرخوردی در طول روز و خوردن غذا های نا سالم می ‎شود.

10.مصرف قند و کربوهیدرات های فراوان:

خوردن قند و کربوهیدرات های فراوان علاوه بر ایجاد افزایش وزن ، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش می ‎دهد و همچنین منجر به ابتلا به آلزایمر نیز می ‎شود.

11.محافظت نکردن از پرده گوش پس از 40 سالگی:

بنا به گفته متخصصان بعد از 40 سالگی مراقبت از کانال گوش از اهمیت بالایی برخوردار است و باید هنگام تمیز کردن از آن مراقب باشیم تا به پرده گوش آسیبی وارد نشود و همچنین باید از انداختن گوشواره های سنگین به گوش های خود خودداری کنیم. همچنین در صورت داشتن مشکلات شنوایی ، مراجعه به متخصص ضروری است.

12. نادیده گرفتن بهداشت دهان بعد از 40 سالگی:

رعایت بهداشت دهان تنها منحصر به مسواک زدن و استفاد از نخ دندان نیست و بلکه لازم است از محلول های دهانشویه ضد باکتریایی نیز استفاده شود.

13. ورزش نکردن از عادت های بعد از 40 سالگی:

انجام تمرینات ورزشی بعد از 40 سالگی بسیار مهم است و باعث تقویت استخوان ها ، سطح هورمون ها، متابولیسم و سایر فعالیت های بدن می ‎شود. من خود به تازگی کلاس ورزش رقص شرکت کرده ام… مگه خودم چمه!؟

 

14. نشستن زیاد از عادات بعد از 40 سالگی:

نشستن زیاد می ‎تواند خطر ابتلا به چاقی ، دیابت نوع 2 و حتی بیماری های قلبی را افزایش دهد. با ایجاد یک عادت سالم مانند پیاده روی این عادت ناپسند را کنار بگذارید. من بعداز سالها تصمیمی عالی گرفتم…

( یادتون باش! همیشه تصمیم و انتخابی متفاوت تر و بهتر هست…دکتر معماری)

 

15. قدر دان نبودن.

من با احساسم زنده ام

قدردانی نکردن علاوه بر اینکه یک رفتار ناشایست به حساب می ‎آید و برای سلامتی نیز مضر است. قدردانی کلامی ، تاثیرعمده ای بر سلامت روح و روان فرد دارد.

16. داشتن شغل نا مناسب بعد از 40 سالگی در زندگی:

نیاز به شغل دلیل مناسب برای ماندن در شغلی که به آن علاقه ندارید نیست. ترک شغلی که باعث نارضایتی شما می شود نه تنها باعث تقویت سلامت روان شما می ‎شود ، بلکه سلامت جسمی شما را نیز تقویت می ‎کند و طبق مطالعات انجام شده، افراد دارای فشار شغلی، در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 می ‎باشند. ( کتاب هزار درد بیکاری و بی پولی توصیه می شود)

17. دریافت ویتامین ها و مواد مغذی تنها از طریق مصرف قرص های مکمل:

مواد مغذی اساسی ، بسته به نوع مصرف آنها در بدن واکنش های متفاوتی خواهند داشت. طبق مطالعات انجام شده ، مصرف مکمل های حاوی مواد مغذی و ویتامین های مورد نیاز بدن ، با خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی همراه اند و خطر سکته های مغزی و قلبی را افزایش می ‎دهند.

 

18. مصرف زیاد نمک از عادات بد :

بیشتر نمک های مصرفی افراد ناشی از خوردن غذاهای بسته بندی شده و فرآوری شده است. مصرف زیاد نمک باعث نوسانات فشار خون و افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می ‎شود.

 

سخن آخر

یادتون باشه جاده ارتباط ، جاده ای دوطرفه ست… حتی با خود… اینکه با خود چقدر رفیق هستید، چقدر به خود اهمیت میدهید، باور کنید دقیقا در همان زمان درون و حتی بدن شماهم به شما احترام میگذارد! با کمتر مریض شدن، با آرامش بخشیدن و زیباتر شدن دنیای بیرونتان، زیرا دنیای بیرون شما نشئت گرفته از دنیای درون شماست…

 

دکتر معماری:

آروم باش

چون هیچ چیز و هیچکس

ارزش عصبانیت ، ناراحت شدن و استرس بیش از حد را ندارد

  هیچکس هاااا…

 

شما کاربران عزیز سایت میتوانید برای دریافت مشاوره و ارتباط با مجموعه دکتر معماری از طریق شماره تماس زیر اقدام نمایید:

021-44408865

یا

پیامک و واتساپ

0912-087-5890

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *